Последни Вести

Преземање на фотографии или авторски текстови како колумни без дозвола од авторот е казниво
Преземање на фотографии или авторски текстови како колумни без дозвола од авторот е казниво

Неказнивоста на престапите во онлајн медиумите е евидентна. Причините се различни - инертноста на институциите, неразбирањето на оваа релативно нова сфера, анонимноста на ентитетите, а некогаш штетната заблуда дека за онлајн сферата не важат законите бидејќи не се регулирани со медиумските закони

Александар Манасиев, добитник на наградата „Жан Моне“: Новинарот не е новинар ако нема образ и ако ја витка „кичмата“ пред бизнисот и пред политиката
Александар Манасиев, добитник на наградата „Жан Моне“: Новинарот не е новинар ако нема образ и ако ја витка „кичмата“ пред бизнисот и пред политиката

Откривањето на скандалот за над 30 фалсификувани сертификати за странски јазици на Академијата на судии и јавни обвинители „Павел Шатев“ му го донесе вредното признание

Препорачани огласиПовеќе »

Интернационални огласиПовеќе »

ВработувањеПовеќе »

ПраксаПовеќе »

СтипендииПовеќе »

Останати конкурси Повеќе »

Останати Вести