Активни конкурси: Интернационални огласи (13 активни) 1/1

Меѓународна конференција за владеење, разузнавање и безбедност во Клуж, Романија
Интернационални огласи

Меѓународна конференција за владеење, разузнавање и безбедност во Клуж, Романија

повеќе »
Интернационален ораторски натпревар „EF Challenge“, 2018
Интернационални огласи

Интернационален ораторски натпревар „EF Challenge“, 2018

повеќе »
Повик за учество на меѓународен стрип-натпревар во Полска
Интернационални огласи

Повик за учество на меѓународен стрип-натпревар во Полска

повеќе »
Се бараат аниматори за работа во Египет - само женски лица!
Интернационални огласи

Се бараат аниматори за работа во Египет - само женски лица!

Looking to combine work and pleasure? For Fun Entertainment seeks Sport Animators to join our team in Marsa Alam and Hurghada.

повеќе »
Се бара менаџер за комуникации и медиуми во рурално училиште во Танзанија
Интернационални огласи

Се бара менаџер за комуникации и медиуми во рурално училиште во Танзанија

Red Sweater Project offers underprivileged kids in rural Tanzania affordable and easy access to advanced education by collaborating closely with developing communities.

повеќе »
Практикантство во угостителство и гастрономија во Франција
Интернационални огласи

Практикантство во угостителство и гастрономија во Франција

Gastronomie France offers to students the unique opportunity to carry out their internship in the best hotels and restaurants in France.

повеќе »
Конкурс „Cities for our future challenge 2018“
Интернационални огласи

Конкурс „Cities for our future challenge 2018“

повеќе »
Практиканство за блокчејн технологија и криптовалути во Кина
Интернационални огласи

Практиканство за блокчејн технологија и криптовалути во Кина

BlockChain and Cryptocurrency Internship in China.

повеќе »
Работни места во угостителство во Кипар
Интернационални огласи

Работни места во угостителство во Кипар

Remarc Sunseafun Group, which specializes in Hotel and Holiday Entertainment in Cyprus and Greece, is looking for candidates in the fields of Wellness, Public Relations, Guest Relations, and Hosting.

повеќе »
Учествувајте во шестото по ред „ECSR Spring School“ во Торино, Италија
Интернационални огласи

Учествувајте во шестото по ред „ECSR Spring School“ во Торино, Италија

The topic of the sixth edition of the ECSR Spring School is "Work, Employment and Inequality"

повеќе »
Испратете предлог за натпреварот 2018Ideas4Action
Интернационални огласи

Испратете предлог за натпреварот 2018Ideas4Action

Иницијативата Ideas for Action е организирана од Светска банка и Зиклин центарот при Вортон школата за бизнис на Пенсилванискиот универзитет

повеќе »
Програма за развој на кариера во Кина
Интернационални огласи

Програма за развој на кариера во Кина

Mandarin Spring developed the Career Boost Program to help students, professionals, and everyone who want to transition their career to China.

повеќе »
Се бара работник во Берлин и Катовице со познавање на германски јазик
Интернационални огласи

Се бара работник во Берлин и Катовице со познавање на германски јазик

A unique opportunity to acquire professional experience in two European cities awaits you! Capgemini Poland is seeking a bilingual (German AND English) Credit and Collections Specialist for our Coca-Cola European Partners.

повеќе »
← Претходна 1 Следна →