Архива: Пракса (526 архивирани) 1/27

Практикантска работа во НЛБ Банка АД Скопје
Пракса

Практикантска работа во НЛБ Банка АД Скопје

повеќе »
ОГЛАС за практична настава во ПроКредит Банка во Куманово и Чаир
Пракса

ОГЛАС за практична настава во ПроКредит Банка во Куманово и Чаир

повеќе »
Платено практикантство во Црвен Крст во Женева
Пракса

Платено практикантство во Црвен Крст во Женева

Пракса во Црвен Крст во Женева.

повеќе »
Повик за пракса во Холандската амбасада во Скопје
Пракса

Повик за пракса во Холандската амбасада во Скопје

The Embassy of the Kingdom of the Netherlands in Macedonia is looking for

повеќе »
Практикантство: Собирање податоци и мерење на влијание во „Impact Hub“
Пракса

Практикантство: Собирање податоци и мерење на влијание во „Impact Hub“

Станете практикант во „Impact Hub“

повеќе »
Македонските студенти со можност за работа во Германија
Пракса

Македонските студенти со можност за работа во Германија

повеќе »
Платена пракса во Луксембург
Пракса

Платена пракса во Луксембург

Nizi International има отворен повик за практикант кој ќе се придружи на логистичкиот тим во Луксембург.

повеќе »
Програма за пракса во Фејсбук
Пракса

Програма за пракса во Фејсбук

Апликантите треба да се додипломци или магистранти во компјутерски науки, инженерство или друга техничка дисциплина.

повеќе »
Потребни се практиканти во Ericsson, Шведска
Пракса

Потребни се практиканти во Ericsson, Шведска

Се бараат кандидати со различни искуства и од различни области кои се eнтузијасти за учење и имаат страст за технологијата.

повеќе »
Платена пракса во ФСФЕ, Германија
Пракса

Платена пракса во ФСФЕ, Германија

ФСФЕ е хуманитарна непрофитна организација посветена на промоција на бесплатни програми.

повеќе »
Пракса за млади дипломци во Франција
Пракса

Пракса за млади дипломци во Франција

„Vinci“, Франција нуди можност за практична работа со која може да добиете задачи во и надвор од Франција.

повеќе »
Програми за пракса и волонтирање во "Санофи", Франција
Пракса

Програми за пракса и волонтирање во "Санофи", Франција

Доколку сте дипломирале и барате работа надвор од земјата, „Санофи“, Франција нуди можност за кариера на меѓународно ниво со повеќе функции и локации.

повеќе »
Пракса за студенти во Volvo
Пракса

Пракса за студенти во Volvo

„Волво“ нуди можност за пракса во повеќе земји низ светот секоја година.

повеќе »
Летна пракса во "Associated press"
Пракса

Летна пракса во "Associated press"

Летната пракса е платена и трае 12 недели, а е намерена за студенти кои сакаат да бидат новинари.

повеќе »
Пракса во СЕС (Луксембург или Холандија)
Пракса

Пракса во СЕС (Луксембург или Холандија)

СЕС нуди пракса за студенти од целиот свет во Хаг и Луксембург со времетраење од шест недели до една година.

повеќе »
Пракса за студенти и дипломци во Daimler
Пракса

Пракса за студенти и дипломци во Daimler

„Daimler“ нуди пракса за студентите и дипломците од сите држави во повеќе седишта низ светот.

повеќе »
Пракса во Bertelsmann Stiftung, Германија
Пракса

Пракса во Bertelsmann Stiftung, Германија

„Bertelsmann Stiftung“, медиумска организација од Германија, нуди можност за практична работа за млади студенти или дипломци од Германија и странство.

повеќе »
Пракса во Northrop Grumman
Пракса

Пракса во Northrop Grumman

„Northrop Grumman“ нуди повеќе практични работи за студенти и дипломци во областа на биохемијата, инженерството, програмирањето, производството и финансиите и бизнисот.

повеќе »
Отворен повик за пракса во АрцелорМиттал Скопје
Пракса

Отворен повик за пракса во АрцелорМиттал Скопје

повеќе »
Оглас за пракса со можност за вработување во BizzBee Solutions
Пракса

Оглас за пракса со можност за вработување во BizzBee Solutions

повеќе »
← Претходна 1234567 ... 27 Следна →