Активни конкурси: Вработување (19 активни) 1/1

Оглас за вработување во McCann Скопје... Отворени се 3 (три) работни позиции
Препорачани огласи

Оглас за вработување во McCann Скопје... Отворени се 3 (три) работни позиции

повеќе »
Прокредит Банка вработува
Препорачани огласи

Прокредит Банка вработува

Продолжете да се развивате со ПроКредит Банка Ако се идентификувате со целите и етичките вредности на нашата компанија, и стељубопитни за другите земји и култури

повеќе »
Оглас за вработување во ЕКОМВИСЕ... Се бара PHP Back End Developer
Препорачани огласи

Оглас за вработување во ЕКОМВИСЕ... Се бара PHP Back End Developer

повеќе »
Оглас за вработување во ЕКОМВИСЕ... Се бара Senior PHP Front End Web Developer
Препорачани огласи

Оглас за вработување во ЕКОМВИСЕ... Се бара Senior PHP Front End Web Developer

повеќе »
Американец со македонско потекло нуди работа за македонски студенти
Препорачани огласи

Американец со македонско потекло нуди работа за македонски студенти

повеќе »
Отворени се 1.500 работни места во Америка за македонските студенти
Препорачани огласи

Отворени се 1.500 работни места во Америка за македонските студенти

повеќе »
Вработување во Фудбалската Федерација на Македонија
Вработување

Вработување во Фудбалската Федерација на Македонија

ФУДБАЛСКА ФЕДЕРАЦИЈА НА МАКЕДОНИЈА Објавува ОГЛАС

повеќе »
Вработување во Еуростандард банка АД Скопје
Вработување

Вработување во Еуростандард банка АД Скопје

Врз основа на член 22 и 23 од Вакон за работните односи („Сл. весник на РМ" 167/2015пречистен текст), Еуростандард банка АД Скопје објавува:

повеќе »
Lycamobile вработува!
Вработување

Lycamobile вработува!

Lycamobile’s mission is to connect friends and family around the world. As the world’s biggest international mobile virtual network operator (MVNO)

повеќе »
Оглас за вработување во One.Vip
Вработување

Оглас за вработување во One.Vip

One.Vip is currently seeking candidates to enhance its Finance department.

повеќе »
Оглас за вработување во Оне Контакт
Вработување

Оглас за вработување во Оне Контакт

One Contact is an Telecommunication and Online Data Processing centre supporting North American Clients. The Data Center uses the latest technology to efficiently answer calls, process online orders and transmit the details to our clients.

повеќе »
Вработување во хотел ИБИС... Нето плата - 16.000,00 денари
Вработување

Вработување во хотел ИБИС... Нето плата - 16.000,00 денари

повеќе »
Стопанска банка АД - Скопје вработува! Работното искуство не е задолжително
Вработување

Стопанска банка АД - Скопје вработува! Работното искуство не е задолжително

повеќе »
Вработување во Алајанс Уан Македонија АД
Вработување

Вработување во Алајанс Уан Македонија АД

Алајанс Уан Македонија АД, објавува оглас за вработување

повеќе »
Оглас за вработување во Охридска банка... Локација: Скопје
Вработување

Оглас за вработување во Охридска банка... Локација: Скопје

Охридска банка Сосиете Женерал е универзална банкарска институција која припаѓа на една од најголемите финансиски групации во светот – групацијата Сосиете Женерал.

повеќе »
Оглас за вработување во Продукција Перспектива, се бара Архитект
Вработување

Оглас за вработување во Продукција Перспектива, се бара Архитект

повеќе »
Вработување во ВМРО-ДПМНЕ
Вработување

Вработување во ВМРО-ДПМНЕ

повеќе »
Вработување во Цементарница УСЈЕ АД Скопје ГРУПАЦИЈА ТИТАН...Плата од 34.500 денари
Вработување

Вработување во Цементарница УСЈЕ АД Скопје ГРУПАЦИЈА ТИТАН...Плата од 34.500 денари

Групацијата ТИТАН повеќе од еден век успешно го продолжува својот раст, со особена почит кон поединецот, општеството и животната средина.

повеќе »
УГД вработува! Отворени се 16 (шеснаесет) работни позиции
Вработување

УГД вработува! Отворени се 16 (шеснаесет) работни позиции

повеќе »
Оглас за вработување во МЕДИС ДОО
Вработување

Оглас за вработување во МЕДИС ДОО

Медис доо е компанија со 28 годишно искуство во фармацевтскиот маркетинг и е партнер на водечки мултинационални производители

повеќе »
АПЕЛАЦИОНЕН СУД СКОПЈЕ објавува оглас за избор на 50 судии-поротници
Вработување

АПЕЛАЦИОНЕН СУД СКОПЈЕ објавува оглас за избор на 50 судии-поротници

Врз основа на член 42, 43, 48 и 49 од Законот за судовите („Сл. в. на РМ„ број 58/06 и 35/08), член 1 9 и член 47 од Законот за изменување и дополнување на Законот за судовите („Сл. в. иа РМ„ број 150/10), како и член 46 од Законот за судскиот совет на Релублика Македонија („Сл. в. на РМ„ број 60/06, 150/10, 100/1 1. 20/15 и 61/15)

повеќе »
Оглас за вработување во УНДП
Вработување

Оглас за вработување во УНДП

The Office of the United Nations Development Programme (UNDP)

повеќе »
Оглас за вработување во МАНУ... Плата - 58,890,00 денари
Вработување

Оглас за вработување во МАНУ... Плата - 58,890,00 денари

повеќе »
Скопје Мериот ве повикува...
Вработување

Скопје Мериот ве повикува...

Бидете дел од тимот на Marriott

повеќе »
← Претходна 1 Следна →