Архива: Вработување (3578 архивирани) 1/179

Скопје Мериот ве повикува...
Вработување

Скопје Мериот ве повикува...

Бидете дел од тимот на Marriott

повеќе »
Оглас за вработување во МАНУ... Плата - 58,890,00 денари
Вработување

Оглас за вработување во МАНУ... Плата - 58,890,00 денари

повеќе »
Оглас за вработување во Охридска банка... Локација: Скопје
Вработување

Оглас за вработување во Охридска банка... Локација: Скопје

Охридска банка Сосиете Женерал е универзална банкарска институција која припаѓа на една од најголемите финансиски групации во светот – групацијата Сосиете Женерал.

повеќе »
Оглас за вработување во МЕДИС ДОО
Вработување

Оглас за вработување во МЕДИС ДОО

Медис доо е компанија со 28 годишно искуство во фармацевтскиот маркетинг и е партнер на водечки мултинационални производители

повеќе »
Оглас за вработување во Huawei Macedonia
Вработување

Оглас за вработување во Huawei Macedonia

Huawei Technologies Co., Ltd. is a Global leading player in ICT industry and ranking No. 228 in 500 Global Fortune. We are focusing on Information Transmission, Storage and Distribution to Provide ICT Solutions and Services for Three Customer Groups( Carrier, Consumer and Enterprise).

повеќе »
Издавачки центар ТРИ има потреба од
Вработување

Издавачки центар ТРИ има потреба од

повеќе »
European Times вработува! Се бараат лица за работа како SALES SUPPORT / CALL AGENT
Вработување

European Times вработува! Се бараат лица за работа како SALES SUPPORT / CALL AGENT

We are currently seeking highly motivated and results-orientated professionals to play a pivotal role in the compilation of our economic reports.

повеќе »
Се бараат сезонски работници со можност за вработување на неопределено време
Вработување

Се бараат сезонски работници со можност за вработување на неопределено време

Kitka Plant Farm има потреба од сезонски работници

повеќе »
Вработување во Агенцијата за храна и ветеринарство
Вработување

Вработување во Агенцијата за храна и ветеринарство

За потребите на Агенцијата за храна и ветеринарство на Република Македонија, се објавува оглас

повеќе »
Оглас за вработување во MoneyGram
Вработување

Оглас за вработување во MoneyGram

Друштвото за услуги МОНЕТА ФИНАНЦИАЛ СЕРВИЦЕС ДООЕЛ, Скопје, со седиште на Бул.Крсте Мисирков бр.76 Скопје-Центар пoштенски факс бр.915, кој е Давател на услугата Брз Трансфер на Пари- MoneyGram, Лиценцирана од страна на НБРМ, oбјавува :

повеќе »
Оглас за вработување во Инбох ДООЕЛ Скопје
Вработување

Оглас за вработување во Инбох ДООЕЛ Скопје

Инбох ДООЕЛ Скопје, најуспешниот професионален архивски и дата центар во Македонија, кој на своите клиенти им нудиврвна заштита на податоци и документи во своите физички и дигитални архиви, поради зголемен обем на работа има потреба од вработување на:

повеќе »
Вработување во ОНЕ Контакт - Скопје... Отворени се две работни позиции!
Вработување

Вработување во ОНЕ Контакт - Скопје... Отворени се две работни позиции!

повеќе »
Вработување во АМСМ...Повеќе работни места
Вработување

Вработување во АМСМ...Повеќе работни места

Како резултат на долгогодишното постоење, од една страна и континуираното залагање да чекориме заедно со најразвиените светски авто клубови од друга, денес со гордост можеме да кажеме дека АМСМ е современа организација во која се обединуваат богатото искуство и современите концепти на работење, карактеристични за потрошувачки ориентираните и модерни организации.

повеќе »
СОЗР на Влада на Р. Македонија објавува оглас за вработување
Вработување

СОЗР на Влада на Р. Македонија објавува оглас за вработување

повеќе »
Вработување во Воената академија „Генерал Михаило Апостолски"
Вработување

Вработување во Воената академија „Генерал Михаило Апостолски"

Врз основа на член 63 и 131 од Законот за високо образование и член 18 став 1 алинеа 6 од Законот за Воена академија („Службен весник на РМ“ бр. 83/09), Воената академија „Генерал Михаило Апостолски" - Скопје распишува КОНКУРС

повеќе »
Оглас за вработување во ВИП, огласот важи за Скопје, Битола и Велес
Вработување

Оглас за вработување во ВИП, огласот важи за Скопје, Битола и Велес

One.Vip во моментот бара кандидати за да го зајкне одделот за продажба.

повеќе »
Отворено работно место за познавачи на францускиот јазик
Вработување

Отворено работно место за познавачи на францускиот јазик

ЦМХ Солушнс ДООЕЛ Скопје (CMX Solutions), дел од германска компанија во доменот на давање кориснички услуги

повеќе »
Оглас за вработување во AHK... Плата - 70.000,00 денари
Вработување

Оглас за вработување во AHK... Плата - 70.000,00 денари

повеќе »
Lycamobile вработува!
Вработување

Lycamobile вработува!

Lycamobile’s mission is to connect friends and family around the world.

повеќе »
Стопанската комора на Македонија вработува
Вработување

Стопанската комора на Македонија вработува

Врз основа на чл. 22 и 23 од Законот за работните односи („Службен весник на Република Македонија“ бр. 62/05, 106/08, 161/08, 114/09, 130/09, 50/10, 52/10, 124/10, 47/11, 11/12, 39/12, 13/13, 25/13, 170/13, 187/13, 113/14, 20/2015, 33/2015, 72/2015, 129/2015 и 27/2016), Стопанската комора на Македонија, објавува О Г Л А С

повеќе »
← Претходна 1234567 ... 179 Следна →