Skip Navigation LinksКурсна листа

Курсна листа

Курсна листа за: 27.06.2017

Држава Валута Единици валута Куповен курс во денари Среден курс во денари Продажен курс во денари
ЕМУ евро EUR 1 61.3862 61.6947 62.0032
С А Д САД долар USD 1 54.9416 55.2177 55.4938
В.Британија британска фунта GBP 1 69.908 70.2593 70.6106
Швајцарија швајцарски франк CHF 1 56.572 56.8562 57.1405
Шведска шведска круна SEK 1 6.2831 6.3147 6.3463
Норвешка норвешка круна NOK 1 6.4881 6.5207 6.5533
Јапонија јапонски јен JPY 1 0.4936 0.4961 0.4986
Данска данска круна DKK 1 8.2539 8.2954 8.3369
Канада канадски долар CAD 1 41.5249 41.7335 41.9422
Австралија австралиски долар AUD 1 41.5783 41.7873 41.9962