Кариера

Презентација на CareerLaunch како да направите функционална чет апликација за 2 часа!
Кариера

Презентација на CareerLaunch како да направите функционална чет апликација за 2 часа!

Оваа година Летз ќе биде дел од CareerLaunch настанот на кој шанса ќе имаат неколку стартапи да се претстават себе си и својата работа

 
Кои се говорници на CareerLaunch Talks - 7 говори кои ќе ве натераат да започнете нова кариера
Кариера

Кои се говорници на CareerLaunch Talks - 7 говори кои ќе ве натераат да започнете нова кариера

Настанот ќе трае од 14:00 до 19:00 часот и ќе учествуваат 15 компании, 7 гости говорници и 2 работилници организирани од самите компании учеснички.

 
fakulteti.mk©2011 - 2017