X
 01.10.2021 Стипендии

Германски стипендии за студии во сите академски дисциплини

Отворени се апликациите за германски стипендии за студии во сите академски дисциплини. Оваа стипендиска програма е целосно финансирана и отворена за квалификувани дипломци.

ТУКА можете да најдете повеќе информации.

ТУКА можете да аплицирате.
Активен до:    03.01.2023
Тагови:

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Стипендии