X
 01.12.2021 Живот

Телеком воведува тарифи со неограничен интернет, првпат на пазарот

Македонски телеком воведува тарифи со неограничен интернет како одговор на сè поголемата потреба од онлајн работа, забава и комуникација.

- Следејќи ги трендовите, навиките и потребите на корисниците во новото дигитално време, воведуваме тарифи со неограничен интернет. Наша стратешка определба е да ги поврземе корисниците секогаш и секаде и да им овозможиме непречена комуникација. Токму затоа, првпат на пазарот ги претставуваме овие тарифи со неограничен интернет, кој може да се користи засекогаш - изјави Бранко Станчев, главен комерцијален директор за приватни корисници.


Во Македонија повеќе од 100 000 семејства користат Magenta 1, најдобриот пакет на интегрирани услуги, кој постојано се надградува и се приспособува според очекувањата и потребите на корисниците. Со новата Magenta 1 Unlimited оваа понуда добива дополнителна вредност и се очекува да биде најкористениот пакет на пазарот.

Нова и збогатена понуда со неограничен интернет добиваат и деловните корисници во Magenta 1 Business L.

Новогодишна промоција – неограничен мобилен интернет

Овие празници најголем подарок е што сме повторно заедно. А за поголемо уживање и споделување на празничните моменти со најблиските, сите нови и постојни корисници на Magenta 1 M и Mobile M ќе можат да активираат неограничeн мобилен интернет за само 1 денар преку апликацијата TelekomMK и да го користат до 31 јануари 2022.

Дополнително, корисниците на новите тарифи Magenta 1 Unlimited и Mobile Unlimited можат да искористат и празничен бонус од 22 000 денари за нов смартфон или телевизор по одлична цена со Договор за фамилијарен буџет.

Со празничната понуда, деловните корисници во Magenta 1 Business добиваат: неограничен интернет, цени намалени за 20% и атрактивен зголемен буџет.

Повеќе информации на www.telekom.mk

(Комерцијална објава)

Издвојуваме

Живот