X
 04.06.2021 Наша тема

Анкета за студенти: Кој професор ви остави најголем впечаток оваа учебна година?

Студентите од државните и од приватните факултети во земјава преку оваа анкета на Факултети.мк имаат можност да се изјаснат кој е професорот што изминатата година им оставил најдобар впечаток. Изминатата година професорите имаа предизвик да им го пренесуваат своето знаење на студентите од далечина.

Вообичаено, професорите се тие што даваат оценка за вашите студии, но овој пат вие, студентите, ќе кажете кој ја заслужува титулата најдобар професор.Ви благодариме.
*оваа анкета не е на научна основа

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Наша тема