X
 04.08.2020 Живот

Ќерка ни не сака да заспива со татко ѝ. Како да ја научиме?

Здраво имам ќерка 13 месеци. Моментално имаме проблем на кој наидовме неодамна и не знаеме како да дојдеме до решение. Проблемот е во тоа што не сака да се успие доколку татко ѝ е во соба. Таа сама се успива од нејзиниот 6. месец. Од 8-месечна возраст спие сама во своја соба. Преку ден не бара никого за успивање, ја ставам во нејзиното креветче во нејзината соба и самата се успива. Исто така и навечер, само што тогаш и јас сум присутна во соба додека да испие млеко и да заспие.

Ова е дел од читателско прашање упатено до психолозите и психотерапевти, соработници на Деца.мк.
Одговорот на Наташа Маџевска прочитајте го на овој ЛИНК.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот