X
 05.05.2018 Живот

Деца.мк: Униформата не те прави помалку нежна мајка, вели Верица Златеска, професионален војник

Кај мене нема „не можам, не сакам“... Со сопругот, кој ја разбира мојата професија, сме одлично усогласени, па и покрај специфичната работа, имаме среќни и задоволни деца, вели Златеска во интервјуто за Деца.мк.

Јас сум професионален војник. Во АРМ сум 12 години. Дисциплината и строгоста се дел од одликите на мојот професионален живот. Но дома е поинаку. Да, очекувам од децата да си ги местат креветите секое утро, но не мора баш под линија, вели низ смеа Верица Златеска, воен полицаец во баталјонот на Воената полиција.

Прочитајте го во целост разговорот на ОВОЈ ЛИНК


Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот