X
 05.12.2019 Живот

За сите оние што прифаќаат непознат пријател на „Фејсбук“

Зошто не треба да прифаќате непознат пријател на „Фејсбук“? Креативна рекламна кампања на Црвен крст од Полска.

 

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот