X
 06.05.2015 Образование

Мислите кои ви поминуваат низ глава за време на доделувањето дипломи

Накратко кажано, искуството изгледа вака:

1. Не можам да верувам дека овој ден конечно дојде.

2. Како функционира наметкава, всушност?

3. Кој го дизајнираше ова?

4. Не ми се верува дека плаќав за ова.

5. Морам да изгледам совршено на сликата.

6. Дали луѓево слушнале за клима-уред?

7. Првпат ги гледам луѓево. Кога студираа?

8. Треба да започнам да внимавам!

9. Еј, ене ги мама и тато.

10. Ух, ќе ме има во позадина на сликата на оној колега.

11. Да се тагнам?

12. Да!

13. Веројатно и мене ќе ме викнат наскоро.

14. Ова е мојот ден!

15. Каде да го ставам телефонот кога ќе треба да излезам?

16. Се прашувам дали некој забележува дека се потам.

17. Мајка ми зборува на телефон!

18. Зошто воопшто има скали овде?

19. Ох, како да се ракувам?

20. Добро е, се ракувавме. Забележа дека сум возбуден/а?

21. Не успеав да видам во ниту една камера.

22. Сега треба да седам и да слушам имиња.

23. Чекај. Ја имам дипломата!

24. Во ред, не очекував нешто вакво.

25. Се надевам дека моите направија добри слики.

26. Едвај чекам да заврши за да јадам.

27. Завршува, завршува!

28. Ај да ме нема од местово.

29. Сликањеее!

30. Не ми се верува дека дипломирав!

31. Време е за јадење!

32. Чекај, дипломирав.

33. Не сум студент. Сега сум во „вистинскиот свет“.

34. Оф, леле.

35. Сега што?

Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование