X
 06.08.2022 Забава

Изреки во кои ќе се пронајде секој студент

Прочитајте ги следните цитати. Во колку се пронајдовте?

- Оваа година редовно ќе одам на предавања.

- Сега сфаќам зошто индексот има повеќе страници отколку што има семестри.

- Не можам сега да учам, но ќе ја понесам скриптата на море, па ќе ја листам на плажа.

- Утре почнувам да учам!

- Сè што можеш да одложиш за утре, одложи го за следната година.

- Можеш да ме потпишеш?

- Купив чоколадо и банана за меморија, гуарана за да бидам буден цела ноќ. Добро е тоа пред учењето. Сè јадам, пијам и заспивам како бебе.

- Сè може да се научи за една ноќ.

- Потписите се како покемони, мораш да ги собереш сите!

Извор: Studomat
Насловна фотографија: Freepik
Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Забава