X
 08.08.2021 Економија

Отворени се над 300 работни места во јавната администрација

Активни огласи за вработување во јавната администрација

МПСОЗ вработува 166 службеници

22 слободни места во Министерството за животна средина

Фондот за здраствено осигурување вработува 80 службеници, вработувања има и во Министрствата за економија, здравство, животна средина... сите огласи може да ги погледнете на овој линк

Издвојуваме

Економија