X
 09.12.2020 Живот

Пријавете се на работилницата „ЕУ фондови: Можности и предизвици за Македонија“

Консултантската компанија Eurho Consulting од Осиек организира работилница преку онлајн веб-семинар од областа на фондовите на ЕУ под наслов „ЕУ фондови: Можности и предизвици за Македонија“.

Овој вебинар, онлајн-работилница, ќе се одржи преку платформата „Зум“ во виртуелната училница во петок 11.12. 2020 година во два понудени термини: 09.00 – 12.00 часот или 17.00 – 20.00 часот.

Овој веб семинар е наменета за граѓани, консултанти кои ќе работат на подготовка на проекти, невладини организации, мали и средни претпријатија, семејни земјоделски фирми, претставници на јавна администрација како и училишта и факултети.

Преку учество во оваа работилница, учесниците ќе стекнат основни вештини за подготовка и имплементација на проекти финансирани од фондовите на ЕУ и ќе ги добијат сите потребни информации за тековните конкурси во Македонија.

Цената на оваа веб-работилница изнесува 35 ЕУР по лице, за рано пријавување.

Апликациите можете да ги испратите преку е-пошта на info@eurhoconsulting.hr

За повеќе информации можете да не контактирате на телефонскиот број + 385 987 98 668 или по е-пошта на info@eurhoconsulting.hr.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот