X
 09.12.2022 Живот

Не си го препознавам детето, наеднаш се смени - хистерично плаче за сѐ, не сака да се пресоблече, да се бања... Што да направам?

Ќерка ми има 2 години и 8 месеци. Мирно дете беше, премногу послушна, во градинка нормално функционираше, дома исто така. Немавме никаков проблем со преслекување, миење раце, менување пелени, без никаков проблем одевме во парк и си заминувавме…
Од пред една недела, не знам што се случи, не направив никаква промена во секојдневните рутини, а не си го препознавам детето. Плаче за сѐ, не сака да се пресоблече, не сака рацете да ги мие, не сака да се бања, со многу маки менуваме пелени, од парк со плачење си одиме, мава, хистерично плаче.

Одговорот од психологот прочитајте го на Деца.мк

Издвојуваме

Живот