X
 11.05.2018 Наша тема

Анкета: Колкав буџет планирате за матура?

Нови костуми, фустани, чевли, шминка и фризура. Дополнително, најблиските роднини и пријатели ви се најавиле дека ќе ви поминат на гости на денот, за да го испратат славеникот, па бројката од десет гости наскоро добила уште една нула. Дома немате место, па закажувате во кафеана да го одбележите моментот...


Колку годинава ве чини матурата на вашето дете?

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Наша тема