X
 12.09.2018 Образование

Не знаат да мочкаат во чучник, да врзат врвци, ги мешаат обувките... Предизвиците на првачињата

На училиште одат за да учат, да се дружат, но и да совладаат одредени животни вештини што не се поврзани со образованието. Некои деца помалечки седнале во училишните клупи, други работите што сега ги учат ги добивале како услуга од најблиските. Деца.мк разговараа со две одделенски наставнички за тоа што сè не знаат да направат дел од дечињата во прво одделение.

Прочитајте ја информацијата во целост на следниов линк
Тагови:

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование