X
 14.05.2020 Курсеви

Бесплатни онлајн-курсеви организирани од „Хуавеј“

Доколку сакате да стекнете нови вештини за да најдете добра работа или да добиете унапредување, тогаш веднаш треба да се пријавите за бесплатните онлајн-курсеви организирани од „Хуавеј“.

Платформата нуди разновидни онлајн-курсеви на многу теми: 5Г, вештачка интелигенција, клауд-компјутинг, клауд-услуги, финансии, WLAN итн.

ТУКА можете да аплицирате.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Курсеви