X
 14.06.2018 Живот

Тест прашања: Колку си ги познавате работничките права

Колку денови треба да ви биде годишниот одмор, а колку време имате за пауза за ручек? Дали работодавачот смее да ве праша кога планирате да основате семејство?

Одговорете на овие кратки прашања на овој тест и дознајте колку си ги познавате работничките права.Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот