X
 14.11.2019 Живот

Модерниот начин на живот ја наметнува потребата од модерна технологија

За секој родител од голема важност е да знае каде е неговото дете, дали безбедно се вратило од училиште до дома или што прави додека е само дома. Но, благодарение на новите технологии и начини на комуникација, денеска родителите може многу полесно да бидат во контакт со своите деца, да ја знаат нивната точна локација, односно да се осигураат дека нивните деца пристигнале безбедно дома. Со паметните часовници за деца, родителите добиваат можност во секој момент да знаат каде е нивното дете, па дури и да му се јават доколку има потреба. Со детскиот паметен часовник од новата генерација, MyKi, кој можете да го купите само во А1 Македонија, преку GPS-уред секогаш ќе знаете каде е Вашето дете и ќе бидете во тек со неговото движење. Детскиот паметен часовник MyKi е одлична забава за Вашето дете, но и сигурност за Вас како родител. Лесен е и едноставен за користење и може да го најдете во неколку бои. Преку SOS-копчето детето во секој момент може да Ве повика на Вашиот телефон, а бидејќи смарт-часовникот има вградено SIM-картичка, може да разговарате со детето кога и да посакате. Изберете смарт-часовник MyKi за Вашето дете и израдувајте го со специјален пакет од Светот на Биби - новата книга на Биби „Моите омилени места“ и Планер на патувања. Со овој пакет Биби ќе Ве поведе на волшебно и едукативно патување низ нашата земја.

Смарт-часовникот е достапен промотивно по цена од 0 денари во сите продажни места на А1 Македонија или со онлајн нарачка, со договор склучен на 24 месеци и месечна претплата од 399 денари за тарифата A1 MyKi. Доколку тарифата A1 MyKi ја вклучите во пакет A1 Комбо 4, ќе добиете попуст од 100 денари на месечната претплата за тарифата A1 MyKi.


Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот