X
 04.01.2015 Здравје

Дали седите премногу?


Голем дел од Вас веројатно работи во канцеларија. Можеби сте забележале дека долгото седење е лошо за Вас. Тоа било докажано од страна на многу истражувачи и научници.

„AsapSCIENCE“ ги собира сите истражувања кои докажуваат дека најдобрата промена која може да ја направите од наредната година е почестото движење.



Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Здравје