X
 10.01.2015 Забава

Како да положите кога не ги знаете одговорите?


За некои ученици и студенти, тестовите, односно испитите, се само уште една шанса за покажување на талентот за хумор. Фактот дека се наоѓаат на училиште или на факултет е небитен.

ГАЛЕРИЈА

Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Забава