X
 21.03.2015 Култура

Книги кои ќе го променат начинот на кој ја гледате историјата


Историјата не мора да биде нешто што го помните од средното образование. Таа не е едноставен здодевен предмет. Таа може да ве шокира, да ве насмее и да ве расплаче. Дури и доколку не ги помните сите датуми и имиња, таа ве остава со подобро познавање на светот.

Ова се популарни историски книги кои ќе го променат начинот на кој гледате кон реалноста.

ГАЛЕРИЈА

Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Култура