X
 25.03.2015 Технологија

Ова видео ќе ве налути!


Што е потребно за една информација да стане светски позната? Зависи дали станува збор за позитивна или негативна информација. Позитивната може да биде доволна сама по себе, но за негативната потребни се „сојузници“ кои ќе го делат негативното мислење со вас и ќе ја споделуваат информацијата.

Во видеото јасно се објаснува овој процес. Внимание, тоа може да ве стави направи нервозни доколку го гледате докрај.Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Технологија