X
 03.04.2015 Технологија

Изворите кои ги користат графичките дизајнери


Би сакале да имате пристап до истите извори како и графичките дизајнери кои прават одлични интернет-страници и проекти кои ги користиме секојдневно? Има многу познати и некои непознати алатки кои се користени од најдобрите дизајнери во светот, а вие може да ги имате уште денес.

Посетете ги овие онлајн-места веднаш и зачувајте ги затоа што ќе ги користите многу.

ГАЛЕРИЈА


Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Технологија