X
 22.04.2015 Образование

Географски предизвик за сите

Студенти, средношколци и поранешни студенти или средношколци, колкаво е вашето знаење од географијата? Обидете се да ги одговорите сите прашања во даденото време и ќе дознаете.

Тестот е на англиски јазик. Среќно!

Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование