X
 04.05.2015 Култура

Ретки историски фотографии (16 дел)

Секој од нас е центар на нашиот сопствен универзум. Сепак, доколку посветите барем една минута и го земите во предвид фактот дека милиони луѓе биле пред вас, и милиони луѓе ќе бидат после вас, одеднаш вашиот универзум е огромен, и всушност сето тоа ве тера да се чувствувате многу мало.

 

ajnstajn


Историјата ги тера луѓето да се преиспитуваат себеси на тој начин, и токму поради тоа таа е доста интересна тема. Ви нудиме ретки моменти од историјата.

 

ГАЛЕРИЈА

Подготвил: Тамара Мисирлиевски

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Култура