X
 08.06.2015 Образование

Студентскиот живот сумиран во фотографииОд првиот до последниот ден, студирањето ќе остане еден од најдобрите периоди во животот. Како студенти поминуваме низ падови и подеми, но во помнењето остануваат само најзабавните моменти. Како овие.

ГАЛЕРИЈА


Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование