X
 04.07.2015 Технологија

Најексклузивната веб страна

веб

 

Најексклузивната интернет страна во светот, која се наоѓа на адресата mostexclusivewebsite.com e вистински хит во Велика Британија. Иако може да ја посетува еден по еден посетител, поради што се нарекува и најексклузивна страна на светот, Британците се многу љубопитни па сакаат да видат што нуди таа.


За да дојдете на ред и самите да ја видите нејзината содржина, мора да добиете свој реден број, исто како да чекате на ред во банка. Секој посетител има 60 секунди сурфање по страна и тогаш неговото право на посета истекнува, па на ред доаѓа друг посетител.

Доколку сте нетрпеливи и сакате да видите што крие страната, погледнете го видеото. 

 

Подготвил: Тамара Мисирлиевски

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Технологија