X
 07.07.2015 Образование

Бесплатни онлајн-курсеви кои може да ги слушате летово

Летото за некого е време за одмор и релаксација, но за некого е совршено време за искористување на одморениот мозок за учење нови работи и добивање нови вештини. Од вас не се бара напорно учење и нервирање околу оцени. Предложуваме посветување неколку часови неделно на вас и за напредување во кариерата преку онлајн-курс. Следуваат некои интересни курсеви кои може да ги завршите за помалку од 10 недели. Сите се бесплатни.


Вовед во компјутерски науки“ - почетничко ниво.

Вовед во програмирање во Java“ - средно ниво.

Програмирање за секого“ - почетничко ниво.

Програмски јазици“ - почетничко ниво.

Вовед во C и C++“ - почетничко ниво.

HTML и CSS“ - почетничко ниво.

Правење апликации за ајфон“ - почетничко ниво.

Фотошоп за почетници“ - почетничко ниво.

Илустратор од нула“ - сите нивоа.

InDesign за почетници“ - почетничко ниво.

Вовед во графички дизајн“ - почетничко ниво.

Основни алатки во Фотошоп“ - почетничко ниво.

Социјални мрежи“ - почетничко ниво.

Диплома во маркетинг на социјални мрежи“ - почетничко ниво.

SEO“ - сите нивоа.

Онлајн-маркетинг за интелигентни луѓе“ - средно ниво.

Маркетинг во дигиталниот свет“ - почетничко ниво.

Започнување со Гугл аналитикс“ - почетничко ниво.

Електронски маркетинг“ - почетничко ниво.

Станете експерт во вмрежување“ - сите нивоа.

Вовед во јавно говорење“ - сите нивоа.

Успешно преговарање, основни стратегии и вештини“ - сите нивоа.

Стратешко комуницирање“ - средно ниво.

Пишување говори“ - сите нивоа.

Како да основате стартап“ - сите нивоа.

Финансии за претприемачи“ - средно ниво.

Како да основате стартап“ - средно ниво.

Право за претприемачи и менаџери“ - средно ниво.

Конкурентни стратегии“ - средно ниво.

Дизајн на производи“ - сите нивоа.

Како да започнете со реализација на проект“ - сите нивоа.

Академско и бизнис пишување“ - средно ниво.

Пишување за интернет“ - сите нивоа.

Бизнис пишување“ - сите нивоа.

Таен сос за добро пишување“ - почетничко ниво.

Пишување за современи проблеми“ - почетничко ниво.

Чистење на вашата копија“ - сите нивоа.

Пишување за промена во медиумите“ - почетничко ниво.

Основни правила на францускиот јазик“ - почетничко ниво.

Кинески јазик“ - почетничко ниво.

Шпански 1“ - почетничко ниво.

Германски за почетници“ - почетничко ниво.

Зборувајте италијански“ - почетничко ниво.


Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование