X
 20.07.2015 Забава

Лето 2015 низ светот


Жештините претставуваат проблем во голем дел од земјите ширум светот. Луѓето наоѓаат секакви начини за да се разладат - базени, прскалки, мраз и пијалоци. Секако, за многу од овие „изуми“ била потребна голема креативност.

ГАЛЕРИЈА

Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Забава