X
 13.08.2015 Образование

Првиот уписен рок на УКИМ низ фотографии

Денес започна првиот уписен рок на скопскиот универзитет „Св.Кирил и Методиј“, а ќе заврши утре. Универзитетот нуди 10.669 места - 6.330 за редовните студенти во државна квота, 3.164 за редовни студенти со кофинансирање и 1.175 за вонредни студенти. Цената во државна квота е 200 евра, а со кофинансирање и вонредни студии е 400 евра.

 

рок


Вториот уписен рок е на 3 септември, а третиот на 16 септември доколку на факултетите се`уште има слободни места. 

 

ГАЛЕРИЈА

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование