X
 19.08.2015 Образование

Започна пријавувањето за сместување во студентските домовиМОН го објави конкурсот за прием на студенти од прва година во државните студентски домови и други објекти за сместување во РМ за студиската 2015/2016 година. Пријавувањето ќе биде електронски и ќе трае до 28ми август.

Пријавете се за сместување во студентските домови и други објекти за сместување во РМ за студиската 2015/2016 година

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование