X
 02.09.2015 Образование

Не крши јазик! Научи добро француски во ФКЦ!Часови по француски јазик за секое ниво и сечија возраст !

Часови по општ француски јазик за деца, за основци, за средношколци и за возрасни!
Часови по француски јазик за претпријатија, часови по македонски и албански јазик за франкофони,
часови по англиски јазик за франкофони.
Индивидуални часови. Он-лајн часови.

Часови за подготовка за меѓународни испити и други услуги (преводи, потврди за јазично ниво...).

ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ЦЕЛОСНИОТ КАТАЛОГ СО ПОНУДА НА ЧАСОВИ.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование