X
 18.09.2015 Образование

Урнатиот таван, мувлата и мизерните услови во СД "Гоце Делчев"

По вчерашниот немил настан во студентскиот дом Гоце Делчев кога се урна дел од плафонот во еден од блоковите и по официјалното извествување од Државниот студентски центар во Скопје дека штетата е санирана, Студентскиот пленум објави видео од ѕоа како е санирана штетата.

Погледнете, видеото кажува доволно.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование