X
 25.09.2015 Забава

Колку ја познавате хемијата?

Овој тест е од забавен карактер. Дел од прашањата се од прашањата за екстерно оценување. Сепак, може да го проверете вашето основно познавање по хемија.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Забава