X
 17.10.2015 Забава

Колку ја познавате Македонија?

Дали знаете колку е висок највисокиот врв во земјата? Дали имате идеја за бројот на езера во Македонија? Обидете се да го решите тестот.Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Забава