X
 30.10.2015 Живот

Фото: Како изгледа реновираниот блок Б од студентскиот дом "Гоце Делчев"?Во блокот „Б“ на овој некогаш најзапоставен дом, се монтира новиот и функционален мебел. Наскоро овде ќе влезат и првите станари.


ГАЛЕРИЈА

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот