X
 02.11.2015 Образование

МОН ги објави конкурсите за стипендии

Објавени се следниве конурси за стипендии:
Кликнете на насловот за повеќе информации

Конкурс за доделување 400 (четиристотини) стипендии за социјална подршка на ученици од јавните и приватните средни училишта во Република Македонија за учебната 2015/2016 годинаКонкурс за доделување 50 (педесет) стипендии за талентирани ученици од јавните и приватните средни училишта во Република Македонија за учебната 2015/2016 годинаКонкурс за доделување 150 (стоипедесет) стипендии за талентирани ученици - спортисти од јавните и приватните средни училишта во Република Македонија за учебната 2015/2016 годинаКонкурс за доделување 50 (педесет) стипендии за ученици со посебни потреби од јавните и приватните средни училишта во Република Македонија за учебната 2015/2016 годинаКонкурс за доделување стипендии за ученици од средно образование кои реализираат наставни програми од угостителско - туристичката струка во Република Македонија за учебната 2015/2016 годинаКонкурс за доделување 80 (осумдесет) стипендии за ученици - деца без родители од јавните и приватните средни училишта во Република Македонија за учебната 2015/2016 година

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование