X
 29.12.2015 Култура

Луди модерни згради кои ќе бидат завршени во 2016


Во 2015 година го видовме отворањето на вратите на втората највисока зграда во светот - онаа во Шангај. Се чини дека развиените земји се натпреваруваат меѓусебно во поглед на ова. Овој натпревар ќе ни даде многу луди згради кои ќе бидат отворени во 2016 година.

ГАЛЕРИЈА

Подготвил: Драгана Петрушевска

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Култура