X
 03.01.2016 Економија

Најмоќните луѓе во финансиската индустрија


„Бизнис Инсајдер“ неодамна ја објави својата листа од најмоќни луѓе во светот, а 10 од 50-те најмоќни работат во областа на финансиите. Во рангирањето биле вклучени над 100 највлијателни бизнисмени во областите на бизнисот, политиката и забавата, кои биле оценети според повеќе фактори: економска моќ, влијателност итн. Конечната листа од 16 најмоќни луѓе во финансиите изгледа:

ГАЛЕРИЈА

Подготвил: Драгана Петрушевска
Тагови:

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Економија