X
 07.06.2016 Образование

Инфо ден на ФЕИТ

Факултетот за електротехника и информациски технологии при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје организира ИНФО ден за сите заинтересирани средношколци кои сакаат да го продолжат своето образование на оваа реномирана високо-образовна институцијата.Факултетот за електротехника и информациски технологии при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје организира ИНФО ден за сите заинтересирани средношколци кои сакаат да го продолжат своето образование на оваа реномирана високо-образовна институцијата.

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование