X
 01.08.2016 Култура

Најубавиот подарок кој го добив ова лето!

Пријателите ме изненадија со дизајнирана персонална ФОТО КНИГА со незаборавни мигови од нашето дружење. Убава корица со фотографии наредени хронолошки, навистина бев трогната вели Надица од Скопје. Албумот го креирале преку веб продавницата https://karmapix.com/mk/ за само 10 мин. Дома ми стигна за многу кратко време откако го нарачале. Тие избрале еден од многуте тематски дизајни, ги подредиле фотографиите, ја избрале позадината, корицата, напишале персонални пораки, направиле нарачка и по ДХЛ ми го испратија најубавиот подарок кој досега сум го добила се восхит раскажува таа.Фотографиите сведочат за неверојатни моменти, емоции и места. Тие се чувари на нашите спомени, доказ за периоди од нашиот живот, најчесто среќни моменти на кои со радост сакаме да се потсетуваме. Нема ништо поубаво од традиционалниот фото албум! А кога избраните фотографии се селектирани во персонализирана фото книга, добиваме посебно драг предмет кој со години ќе остане во нашиот дом. Со генерации. Фотографиите во фото албум секогаш изгледаат поубаво, средено, повеќе им се радуваме и сигурно ќе ги зачуваме. Нема поубав начин да се раскаже една приказна, да се покаже емоција, пријателство, како што тоа може да се направи со креирање на персонална фото книга, која во секое време ќе ги собере заедно пријателите, и со задоволство ќе ја прелистуваат фото книгата, потсетувајќи се на убаво поминатите настани.KarmaPix е веб продавница, единствена од ваков вид на Балканот. Новите мобилни технологии овозможија секој од нас да биде фотограф, фотографиите брзо да се испратат до пријателите и сето тоа во период од неколку секунди. А сега со безвременски фото книги на https://karmapix.com/mk/ бидете сигурни дека ќе ги израдувате блиските. Нарачајте, а фото книгата може брзо да стигне било каде во светот.

Контактирајте на hello@karmapix.com

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Култура