X
 08.08.2016 Образование

Анкета: Дали сте задоволни од нашите градинки?

Август, последен месец од летниот распуст, месец кога родителите чекаат градинките да ги истакнат списоците на кои пишува кои дечиња се примени во новите групи. Веќе запишаните деца си продолжуваат во понатамошните групи, според системот кој функционира.

Дали во меѓувреме имало нови вработувања, дали на воспитувачките и негувателките ќе им се поедностави работата или и оваа година резултатот ќе биде 2:40 (во „полза“ на децата)?

Следува анкетата која ќе ни помогне да добиеме повеќе податоци за установите каде најголемиот дел од денот го минуваат нашите најмили.

Подготвил: В.Ф

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование