X
 24.08.2016 Живот

Сите потреби на еден студент! Освен желба, потребни се и париМАТУРАНТИ, СТУДЕНТИ И РОДИТЕЛИ! ВРЕМЕ Е ЗА УПИСИ!

Ние сме комплетно ПОДГОТВЕНИ ФИНАСИСКИ ДА ВЕ ПОДДРЖИМЕ!

Студентските кредити на Штедилница ФУЛМ се приспособени да ги следат СИТЕ ПОТРЕБИ НА ЕДЕН СТУДЕНТ – за покривање на трошоци за упис и партиципација, книги и литература, компјутер, станарина и трошоци за студирање во друг град, размена на искуства со студентите во светот, work&travel, апсолвентска екскурзија итн.

За се што ви е потребно!
Повеќе информации можете да прочитате на ОВОЈ ЛИНК

Кредитите се многу едноставни и брзи за реализација;
гласат на име на студентот, кој поднесува барање, прави копија од индексот и од личната карта и да обезбедува еден жирант. По заверката на документите и одобрувањето на кредитот доаѓате кај нас, се потпишувате и ви го исплаќаме кредитот. Ете, толку е едноставно!

А за студентите кои сакаат да штедат- повеќе информации на овој линк.

Ви посакуваме незаборавни студентски денови - и запомнете! Тука сме за вас и во годините што следуваат, финансиски да ги поддржиме вашите идеи за бизнис при вработувањето, како и сите други идни животни потреби, зашто Времињата се менуваат - вредностите остануваат!

Со почит,
Штедилница ФУЛМ

Информации на телефоните:
Скопје - Аеродром:02-2403-208
Скопје - Автокоманда: 02/3109-327
Скопје - Центар:02/3217-912
Струмица: 034/330-721
Тетово: 044/351-281
Кавадарци: 043/400-655
Битола: 047/236-796

Дознајте повеќе за нас:

     

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Живот