X
 09.09.2016 Образование

Листа на кандидати (бруцоши) кои се примени во Државните студентски домови и други објекти за сместување за академската 2016/2017 година

Листа на студенти примени во ДСД „Пелагонија”, за академската 2016/2017 година

Листа на студенти примени во ДСД „Гоце Делчев”, за академската 2016/2017 година

Листа на студенти примени во ДСД „Кузман Јосифовски Питу”, за академската 2016/2017 година

Листа на студенти примени во ДСД „Стив Наумов-прва и втора зграда”, за академската 2016/2017 година

Листа на студенти примени во ДСД „Стив Наумов-трета зграда”, за академската 2016/2017 година

Листа на студенти примени во „Стив Наумов-нови бараки”, за академската 2016/2017 година

Листа на студенти примени во ДСД „Томе Стефановски Сениќ”, за академската 2016/2017 година

Листа на кандидати кои конкурирале во: ДСД „Стив Наумов - нови бараки“, ДСД „Гоце Делчев“ и ДСД „Кузман јосифовски Питу“, а се примени во студентски дом според изјава за втор избор или најповолен избор

Листа на студенти примени во Државниот студенски дом „Браќа Миладиновци" - Штип, за академската 2016/2017 година

Листа на студенти примени во Приватниот студенски дом „Хилјадников" - Штип, за академската 2016/2017 година

Листа на студенти примени во Приватниот студенски дом „Логос" - Штип, за академската 2016/2017 година

Листа на студенти примени во Приватниот студенски дом „Оаза" - Штип, за академската 2016/2017 година

Листа на студенти примени во Студентскиот дом „Кочо Рацин" - Битола за академската 2016/2017 година

Листа на студенти примени во Студентскиот дом „Орде Чопела" - Прилеп за академската 2016/2017 година

Листа на студенти примени во Студентскиот дом „Никола Карев" - Охрид за академската 2016/2017 година

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование