X
 25.11.2016 Образование

АНКЕТА: Дали за тебе е важно да го оствариш правото на глас?

Ќе гласате ли на наредниве избори? Дали за тебе е важно да го оствариш правото на глас? Ве молиме одговорете на анкетата

Издвојуваме

Слични вести од Fakulteti.mk

Образование